Home » Reacties uit het dorp » Overige reacties

Het is medisch absoluut onaanvaardbaar dat molens zo dicht op t dorp komen te staan mensen met hersenletsel epilepsie en dergelijke aandoeningen worden leterlijk knettergek van slagschaduw zoemlawaai etc van gemeente wege slaat t natuurlijk nergens op een woonwijk op de kavel dijkveld plannen en vlak daarachter molens van 250 mtr hoog jongens wordt eens wakker met elkaar

 

Alle positieve sociaal economische aspecten die dit project zou kunnen bieden is verloren gegaan doordat een kleine groep mensen volop economisch wil profiteren van hun investering.

 

Dat men de leefomgeving van de medemens verstoord is bijzaak.  U bent ongerust over geluid en slagschaduw, vergeet daarbij ook niet de lichtvervuiling. 

 

Wat in het verleden nog wel geholpen heeft is politieke druk uitoefenen bij de gemeente Dronten door de WOZ waarde van uw woningen te laten verlagen door overlast, Dronten voelt dit in de portemonnee. Vind men niet leuk.


Ik vind dat u geldige redenen heeft om dit type windmolens niet in u leefomgeving te hebben. Het had beter geweest om de huidige rijstructuren te gebruiken voor grotere molens.